Trainingen

Saskia, we hebben erg genoten en zijn je erg dankbaar voor alle tips en handreikingen. Het team is erg enthousiast over jou en de training. Top prestatie van jou!

Michel Zwart – Auditmanager, Holland Casino

Super tevreden. Veel geleerd en heel veel handvatten die ik direct in de praktijk kan toepassen.

Yvonne de Jong – Coördinator Marketing, Driessen Groep

Wat hebben we een fijne tijd gehad samen. Veel gelachen, soms een traan, soms misschien wel gefrustreerd, maar altijd echt. Wat hebben we vooral veel van je geleerd. Uit de comfortzone, in je leerzone. Loslaten van veilige kaders. Je openstellen voor het hart van een ander, dan ga je samen vliegen! Enorm bedankt voor alles.

Peter van Berchum, Janita Quak – den Tuinder en René Koen, Univé Zuid-Nederland

Via deze weg wil ik je laten weten dat ik sinds 1 september officieel ING chapter lead ben. Jouw persoonlijkheid, kennis en enthousiasme heeft hier een enorme bijdrage aan geleverd. Nogmaals bedankt!

Bert Nijdam, Chapter Lead, ING Bank N.V. Leeuwarden

Saskia weet een hele veilige omgeving te creëren waarin iedereen vrij is zaken te bespreken, maar ook aan mag geven wanneer iets niet prettig voelt. Heel belangrijk.

Susan van Callandt – Teamlead HR Services, Driessen Groep

Saskia is very knowledgeable and helpful. She is amazing with delivery of topics and practicing with real life situations. I was very happy to do all the roleplay and excercises and I found it extremely useful. “Saskia, thank you so much for the wonderful training. I am all excited to implement the concepts I learnt to my day to day work.”

Priyanka Chaudhary, Manager PMO One Bank/BCD/Test, ING Bank N.V.

Ik ken Saskia al vele jaren. Van collega naar opdrachtgever. Saskia weet tijdens trainingen het beste uit de mens te halen. Ook de discussiezoeker, de clown, de stille Willy, de slechte luisteraar en de zwartkijker krijgt zij in beweging. Dit doet zij op een rustige en zeer professionele manier met gepaste humor. Mensen voelen zich op hun gemak bij haar. Saskia is een zeer prettig mens.

Corrie Vollemans, Training & Ontwikkeling, Olympia Uitzendbureau

 Tijdens de leergang Management In Kantoren van ING heb ik Saskia leren kennen. Wat een bijzondere en inspirerende persoonlijkheid is het! Als trainster van een groep met  startende leidinggevenden was het haar taak om een aantal “theorieën” over management bij te brengen en bovenal te vertalen naar dagelijkse toepasbaarheid. Saskia weet door haar eigen open uitstraling en houding direct een veilige sfeer te creëren binnen de groep. Dit is echt onmisbaar bij zo’n intensief leertraject.

Margreet Nijman, Kantoormanager, ING Nederland

 Saskia heeft een meerdaagse management training verzorgd waarbij ik als cursist aanwezig was, specifiek voor de uitzendbranche. Je kunt merken dat Saskia beschikt over een brede vakkennis, mensenkennis en algemene ontwikkeling. Door haar warme persoonlijkheid voelt iedereen zich direct op het gemak en creëert ze een veilige leeromgeving. Haar coachende manier van kennisoverdracht heeft mij direct wat opgeleverd; technieken om beter leiding te geven en handvatten voor betere communicatie. Door haar respectvolle benadering durf je fouten te maken, en daar leer je soms het meest van. Saskia, bedankt voor de wijze lessen!

Gert Bruning, Vestigingsmanager, Raaak Personeel

 Bij Saskia voel je je ogenblikkelijk welkom. Door haar milde én haarscherpe analyse, snijdt zij hout, en openen mensen zich om te leren.

Leonie Gebbink, Trainingsacteur, Roer Training en Coaching

 Al 12 jaar werk ik met ontzettend veel plezier samen met Saskia. Als mens is ze betrokken, warm en integer, in haar trainingen en coachingstrajecten zie je deze kenmerken direct terug. De verandertrajecten die wij samen mochten begeleiden zijn mede succesvol geweest door haar grondige voorbereiding, heldere doelstellingen, resultaatgerichte manier van werken en vooral haar kracht om een veilige omgeving te creëren waarin mensen zich durven uit te spreken en durven te experimenteren. Haar zorgvuldigheid, betrokkenheid en positiviteit maken het een feest om met haar te werken.

Nicoline Schoonderwoerd, Eigenaar, TACOM Trainingen

 Saskia is een warme en zeer deskundige trainer. Ze is creatief in het ontwikkelen van trainingen. Daarnaast is ze intelligent en heeft ze een groot inzicht in processen bij mensen en groepen.

Drs. Marga Haagmans, directeur/eigenaar, Roodz

 Ik wil je ontzettend bedanken voor de geweldige trainingsdagen die je hebt geleid. Ik vond het erg leerzaam en jouw stijl van trainen heeft zeker ons allen geboeid!

Sandra Foei, Manager, ING Bank N.V. Amsterdam